Bedrijfsevenementen

Zoekt u een locatie voor uw bedrijfsevenement?
Kom dan eens naar het Poldermuseum van Heerhugowaard en verras uw gasten!

Het poldergebouw is een unieke ambiance voor het ontvangen van uw gasten, voor het vergaderen met uw management, voor het presenteren van uw producten, voor het ondertekenen van contracten, maar ook voor b.v. het houden van trainingen voor uw medewerkers.

Toon uw buitenlandse klanten de strijd van bijna 350 jaar tegen het water. Laat ze zien wat het betekent om bijna 4 meter onder de zeespiegel te wonen en te werken. Wij bieden de tentoonstelling “4000 jaar HEERHUGOWAARD” van dwergvinvis tot STAD van de ZON.

Pompenruimte
Al ruim 125 jaar staan hier de centrifugaalpompen die de polder Heerhugowaard droog hielden. In het begin werden de pompen aangedreven door stoommachines (een werkend model staat in deze ruimte opgesteld), zijn vervolgens vervangen door dieselmotoren en later door elektromotoren. Deze staan nog, samen met de pompen, in de centrale ruimte van het poldergebouw. Deze ruimte werd in 1961  ingericht als vergaderruimte voor het polderbestuur. Deze centrale ruimte biedt ruimte aan ca. 50 personen. Er zij verschillende opstellingen mogelijk

Bezichtiging
Tijdens uw verblijf in ons poldergebouw kunt ons museum bezichtigen en afhankelijk van de beschikbaarheid een rondleiding krijgen van één van onze vrijwilligers die u een goed beeld zal geven van de ontstaansgeschiedenis van de polder Heerhugowaard

Audiovisuele middelen/internet
Het poldermuseum beschikt over een audio-installatie, beamer met groot scherm, overhead-projector en wifi. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.
 
Sanitaire voorzieningen /invaliden
Er is een heren, dames en invalidentoilet aanwezig. Het gebouw is rolstoel toegankelijk.

Koffie/Thee/Frisdrank
Wij beschikken over een kleine keuken en kunnen voorzien in koffie/thee en frisdrank. Deze zetten we, desgewenst, met het benodigde servicegoed voor uw klaar (zelfbediening).

Catering
Catering kan plaatsvinden door  één van de cateraars waar het poldermuseum mee samenwerkt. In overleg met de cateraar bespreekt u uw wensen. Eenvoudig (hapjes & drankjes) of zeer luxe (uitgebreid warm of koud buffet) alles is mogelijk. De bediening wordt zonodig door de cateraar verzorgd.
 
Informatie
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en datum?
Vul dan hieronder uw gegevens in voor een vrijblijvende afspraak en/of een bezichtiging.
 
Voorbeelden bedrijfspresentaties

 

Contactformulier

Stel uw vraag door onderstaand formulier in te vullen

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van deze gegevens voor maximaal 2 jaar. De gegevens worden niet aan derden verstrekt. Privacy policy